Laboratorní cvičení z mikrobiologie potravin I-b
rating-star-empty rating-star-empty rating-star-empty rating-star-empty rating-star-empty

cena

ZDARMA

Sprache

Tschechisch

rok vzniku

2020

vzniklo za podpory

Laboratorní cvičení z mikrobiologie potravin I-b
Laboratorní cvičení z mikrobiologie potravin I-b

Authoren

Ing. Zita Bastlová

Annotation

Výukový materiál bude sloužit jako návody do Laboratorního cvičení z mikrobiologie potravin. Navazuje na získané znalosti a dovednosti v laboratorním cvičení z Obecné mikrobiologie, které bude i nadále prohlubovat. Studenti si procvičí základní kultivační techniky, seznámí se s vlivy vnějších činitelů na růst mikroorganismů. V další části se seznámí s identifikací bakterií, kvasinek a plísní.

Lizenz

Creative Commons BY-SA 4.0

Sprache

Tschechisch

rok vzniku

2020

cena

ZDARMA

vzniklo za podpory